![Sauce piquante Sauce piquante](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/85eb73fcd4f3b7dd6e75e49aae1fdd4f/Derivates/fc65c0bb7774554f25ac33ef0391b92ca6197821.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 700 g d'eau
- 1 ½ cube de bouillon
- 40 g de beurre, en morceaux
- 60 g de farine
- 40 g de concentré de tomate
- du sel
- du poivre moulu
- 10 g de vinaigre de vin
- 6 cornichons, en rondelles
- ¼ de c. à café de sauce au piment, type Tabasco®
- Nutrition
- per 850 g
- Calories
- 2403.2 kJ / 574.4 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Carbohydrates
- 59.5 g
- Fat
- 34.2 g
- Saturated Fat
- 21.2 g
- Fibre
- 7.7 g
- Sodium
- 5501 mg
In Collections
Alternative recipes
Flan pâtissier à la vanille
3 godz. 30 min
Velouté de tomate
40 Min
Rognons de veau sauce madère
20 Min
Rouelle de veau aux carottes
50 Min
Far breton aux pruneaux
1 Std.
Sauce madère
35 Min
Matelote de roussette au vin rouge
1 Std. 30 Min
Petites crèmes aux œufs et au caramel
3 Std. 45 Min
Crème dessert à la chicorée
15 Min
Pain de poisson aux épices, sauce froide au poivron
3 Std. 20 Min
Flan sans pâte
6h
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min