Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 1 sachet de sucre vanillé
- 750 g de lait
- 200 g de farine
- 25 g de rhum
- beurre, pour le moule
- 300 g de pruneaux dénoyautés
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1310 kJ / 310 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 78 g
- Fat
- 6 g
Alternative recipes
Crumble pommes-framboises
50 min
Flan sans pâte
6h
Clafoutis aux prunes
1 godz. 15 min
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min
Flan pâtissier à la vanille
3 Std. 30 Min
Clafoutis abricot-romarin
55 min
Flan aux pommes
50 min
Petites crèmes aux œufs et au caramel
3 godz. 45 min
Riz au lait crémeux
1 godz. 15 min
Far breton aux pruneaux
1 godz. 10 min
Far aux pommes
1 godz.
Œufs au lait au caramel
55 min