Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de pruneaux dénoyautés
- 50 g de rhum, ambré de préférence
- 20 g de beurre, pour le plat
- 100 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 4 œufs
- 500 g de lait
- 1 pincée de sel
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1434 kJ / 339 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 55 g
- Fat
- 8 g
- Fibre
- 9 g
In Collections
-
Basiques - Gâteaux et biscuits 11 Recipes, France
-
Ma Cuisine 196 Recipes, Spain
-
Ma Cuisine 196 Recipes, Switzerland
-
Ma Cuisine 196 Recipes, Benelux
-
Ma cuisine au quotidien 239 Recipes, France
-
Ma cuisine au quotidien 221 Recipes, Switzerland
-
Ma cuisine au quotidien 196 Recipes, France
-
Ma cuisine au quotidien 221 Recipes, Canada
Alternative recipes
Far breton aux pruneaux
1h 10min
Gâteau breton aux pruneaux
12 godz.
Clafoutis exotique aux abricots secs
1 godz. 45 min
Far aux pruneaux
1 godz. 5 min
Clafoutis aux pommes et à la vanille
45 min
Clafoutis aux cerises
50 min
Far aux pruneaux
1 Std. 35 Min
Far aux abricots
1h 15 min
Riz au lait
1h
Gâteau de semoule
2h 45 min
Œufs au lait
50 min
Semoule aux raisins secs - à partir de 12 mois
20 min