Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de pruneaux dénoyautés
- 50 g de rhum, ambré de préférence
- 20 g de beurre, pour le plat
- 100 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 4 œufs
- 500 g de lait
- 1 pincée de sel
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1434 kJ / 339 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 55 g
- Fat
- 8 g
- Fibre
- 9 g
In Collections
-
Basiques - Gâteaux et biscuits 11 Recipes, France
-
Ma Cuisine 196 Recipes, Spain
-
Ma Cuisine 196 Recipes, Switzerland
-
Ma Cuisine 196 Recipes, Benelux
-
Ma cuisine au quotidien 239 Recipes, France
-
Ma cuisine au quotidien 221 Recipes, Switzerland
-
Ma cuisine au quotidien 196 Recipes, France
-
Ma cuisine au quotidien 221 Recipes, Canada
Alternative recipes
Far breton aux pruneaux
1 godz. 10 min
Cannelés
13 godz. 45 min
Œufs au lait
50 min
Fions vendéens (ou flans maraîchins)
12 Std.
Gâteau breton aux pruneaux
12 Std.
Gâteau de riz au caramel
1 godz. 40 min
Far aux pruneaux
1 godz. 5 min
Œufs au lait au caramel
55 min
Riz au lait
1h
Far aux pruneaux
1 godz. 35 min
Gâteau de semoule
2 Std. 45 Min
Far aux abricots
1 godz. 15 min