Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 échalotes
- 250 g de vin rouge de Bordeaux
- 1 bouquet garni
- ¼ de c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 c. à soupe de crème fraîche épaisse
- 180 g de beurre, en morceaux
- 10 g de jus de citron
- persil frais, ciselé, pour la finition
- Nutrition
- per 400 g
- Calories
- 7310.1 kJ / 1747.2 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Carbohydrates
- 52.1 g
- Fat
- 152.3 g
- Saturated Fat
- 96.2 g
- Fibre
- 10.3 g
- Sodium
- 649.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Bûche glacée tiramisu
8 Std. 25 Min
Chantilly
5min
Sauce au poivre
25min
Sauce marchand de vin
1 Std. 15 Min
Blinis de concombre et mousse au comté
1h 40 min
Spaghetti carbonara fraîches
1 Std. 5 Min
Magret de canard au maroilles et à la bière
30 Min
Ananas rôtis, glace à la vanille et chantilly
12h 15min
Farfalle maison au persil et pesto de tomates séchées
1 Std.
Tartare saumon-saint-jacques et sauce aux herbes
40min
Tatin d'endives, jambon et pickles d'oignons
1 Std. 20 Min
Saumon, sauce hollandaise au citron avec asperges et riz
45 Min