Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 échalotes
- 250 g de vin rouge de Bordeaux
- 1 bouquet garni
- ¼ de c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 c. à soupe de crème fraîche épaisse
- 180 g de beurre, en morceaux
- 10 g de jus de citron
- persil frais, ciselé, pour la finition
- Nutrition
- per 400 g
- Calories
- 7310.1 kJ / 1747.2 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Carbohydrates
- 52.1 g
- Fat
- 152.3 g
- Saturated Fat
- 96.2 g
- Fibre
- 10.3 g
- Sodium
- 649.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Poulet au citron et au parmesan avec zoodles
No ratings
Crèmes dessert coco et coulis de framboise
2 Std. 45 Min
Sauce marchand de vin
1 Std. 15 Min
Sauce madère
35 Min
Pain apéritif aux lardons, oignons, tomates séchées et béchamel
1 Std. 30 Min
Planche de beurre
15 Min
Gougères au piment d'Espelette
1h 5min
Compotée d'oignons, poires et truffe
30 Min
Sauce bordelaise
45 Min
Sauce béarnaise
20 Min
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1 Std. 15 Min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20 Min