Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 8 huîtres creuses
- 400 g d'eau
- 40 g d'échalotes
- 10 g d'huile
- 30 g de jus de citron
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 g d'agar-agar en poudre
- aneth frais, pour la finition
-
1
citron caviar, les billes uniquement, pour la finition
(optional)
or le zeste d'un citron jaune, pour la finition (optional)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 184 kJ / 44.3 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Carbohydrates
- 2.5 g
- Fat
- 3 g
- Saturated Fat
- 0.3 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 79.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Rillettes de sardine à la marocaine
15min
Bisque de crevettes
30min
Sardines à l'escabèche
12h 45min
Côtelettes d'agneau à la crème
3 Std.
Soupe au chou
40 Min
Soupe d'artichaut, fromage frais et menthe - Gressins au citron
1 Std. 40 Min
Pho complet de bœuf
3 Std. 50 Min
Nouilles de riz aux légumes et poulet
1 godz. 5 min
Lotte à la provençale
50 Min
Soupe de moules au curry
45 Min
Soupe de champignons, bacon grillé et fromage frais
1hod.
Soupe au chou (caldo verde)
40 Min