Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de rhubarbe fraîche ou surgelée, coupée en tronçons
- 150 g de fraises, coupées en morceaux et 6 pour la finition
- 40 g de sucre roux
- 150 g de crème liquide 35% m.g. très froide
- 300 g de fromage blanc 20 % m.g.
- 50 g de sucre en poudre
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 819 kJ / 195.3 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Carbohydrates
- 20 g
- Fat
- 10.5 g
- Saturated Fat
- 6.5 g
- Fibre
- 1.8 g
- Sodium
- 28.7 mg
In Collections
Alternative recipes
Feuilleté de brie, ananas, pomme et noix
55min
Cheesecake à l'avocat
13 Std. 30 Min
Trifle poire, figue et noisette
1h 10min
Crème fraise rhubarbe
1 Std. 30 Min
Fraîcheur de nectarine en verrines
25 Min
Crémet sur lit d'abricot, coulis de framboises
13 Std. 30 Min
Bagatelle au champagne et aux fruits rouges
3h 40min
Tiramisu à la fraise, compotée de rhubarbe
6 godz. 50 min
Verrine à l'abricot
1 godz. 35 min
Cheesecakes en verrine
3 Std. 5 Min
Trifle aux fraises
15 min
Tiramisu fraise rhubarbe en verrines
2 Std. 30 Min