Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de rhubarbe fraîche ou surgelée, coupée en tronçons
- 150 g de fraises, coupées en morceaux et 6 pour la finition
- 40 g de sucre roux
- 150 g de crème liquide 35% m.g. très froide
- 300 g de fromage blanc 20 % m.g.
- 50 g de sucre en poudre
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 819 kJ / 195.3 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Carbohydrates
- 20 g
- Fat
- 10.5 g
- Saturated Fat
- 6.5 g
- Fibre
- 1.8 g
- Sodium
- 28.7 mg
In Collections
Alternative recipes
Nougat glacé au poivre de Sichuan
12h 25 min
Tiramisu fraise rhubarbe en verrines
2 Std. 30 Min
Tiramisu à la fraise, compotée de rhubarbe
6 Std. 50 Min
Tiramisu fraise rhubarbe
2 Std. 35 Min
Trifle aux fraises
15 min.
Crumble de rhubarbe, fraise et noix de coco
40 min.
Charlotte à la rhubarbe et aux fraises
12 Std.
Crème au fromage blanc et rhubarbe
30 min
Petites mousses Passion
4h 25 min
Gratin fraise-rhubarbe
25 min
Rhubarbe en sabayon anisé, fraises au sucre
30 min
Nage de rhubarbe aux fraises et au basilic
25 min