Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de rhubarbe, coupée en tronçons
- 30 g de sucre en poudre
- ½ gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 200 g de fraises
- 2 c. à soupe de miel
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 256 kJ / 60 kcal
- Protein
- 0.5 g
- Carbohydrates
- 14.2 g
- Fat
- 0.2 g
In Collections
Alternative recipes
Crumble de rhubarbe, fraise et noix de coco
40 Min
Clafoutis à la rhubarbe
55min
Crumble pomme fraise rhubarbe
45 Min
Clafoutis léger à la rhubarbe
1 Std.
Compote de rhubarbe
1h 5min
Compote poire-rhubarbe
25 Min
Compotée de fruits d'été aux épices
35 Min
Trifle à la rhubarbe
2 Std. 45 Min
Compote de rhubarbe sur sablé breton, glace au fromage blanc
4h
Confiture de rhubarbe à la vanille
6h
Compote rhubarbe-pomme-framboise
20 min
Compote de prune à la cannelle
25 Min