Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g d'eau
- 800 g d'asperges blanches, nettoyés
- 70 g de vin blanc
- 6 jaunes d'œufs
- du sel
- du poivre moulu
- 1 c. à café bombée d'estragon frais, haché
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 503 kJ / 120.2 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Carbohydrates
- 9.1 g
- Fat
- 5.6 g
- Saturated Fat
- 2 g
- Fibre
- 4.2 g
- Sodium
- 19.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Financiers aux asperges vertes et oranges
1 godz.
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45 min
Asperges et pommes de terre sauce hollandaise
50 min
Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron
1 godz. 10 min
Asperge et saumon sauce hollandaise
35min
Asperges sauce mousseline
1 godz.
Gratin d'asperges à l'appenzeller
1 godz. 10 min
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40min
Asperges et jambon sauce hollandaise
1 godz.
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1 godz. 30 min
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1 godz.
Poireaux vinaigrette
35min