Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g de sucre en poudre
- 600 g d'abricots frais, préalablement coupés en morceaux et congelés à plat
- 20 g de jus de citron fraîchement pressé
- 1 blanc d'œuf
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 275.8 kJ / 65.2 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Carbohydrates
- 15.2 g
- Fat
- 0.2 g
- Fibre
- 2.2 g
Alternative recipes
Confiture d'abricots
6 Std.
Glace à la verveine et poires aux épices
13 Std. 35 Min
Glace à l'abricot
6h 15min
Sorbet citron-basilic et tuiles aux amandes
12h 50min
Mousses à la crème de marrons
20 Min
Sorbet abricot, éclats de pistache
12h 30min
Soupe de melon au magret de canard
3h 15 min
Glace à la réglisse
3h 45min
Glace à la menthe
3h 20min
Marmelade d'oranges
1h 30min
Confiture de pastèque
30 Min
Crème de marrons
45 Min