Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 260 g de rhubarbe, épluchée et coupée en tronçons (2 cm)
- 180 g de pommes, épépinées et coupées en morceaux
- 250 g de framboises fraîches ou surgelées
- 40 g de sucre roux
- ½ c. à café d'extrait naturel de vanille
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 400.2 kJ / 95.8 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Carbohydrates
- 20.8 g
- Fat
- 0.8 g
- Fibre
- 5.5 g
In Collections
Alternative recipes
Clafoutis à la rhubarbe
55min
Crumble pomme fraise rhubarbe
45 min
Clafoutis léger à la rhubarbe
1h
Compote de rhubarbe
1 godz. 5 min
Compotée de fruits d'automne
30 min
Compote mangue-pomme et langues de chat
45 min
Compote poire-rhubarbe
25 min
Compotée de fruits d'été aux épices
35 min
Compote pommes-poires-miel
15 min
Compote rhubarbe fraise
35 min
Confiture de rhubarbe à la vanille
6 Std.
Compote de prune à la cannelle
25 min