Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
- 3 œufs
- 250 g de ricotta
- 50 g de lait écrémé
- 20 g de fécule de maïs
- 100 g de miel
- beurre, pour le plat
- 500 g d'abricots frais, en morceaux
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 966 kJ / 227 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 24 g
- Fat
- 10 g
In Collections
Alternative recipes
Cake weekend épicé à l'orange
55min
Flan pomme-cannelle
45 Min
Cuajada aux abricots
50 Min
Clafoutis aux pommes et lait de noisette
40 Min
Flan aux pommes
50 Min
Clafoutis à la pêche, au mascarpone et au citron vert
1 Std.
Cake romarin et pêche
55min
Couronne à la pomme et au citron
50 Min
Clafoutis aux abricots et aux amandes
55min
Gâteau moelleux ricotta, citron vert et framboises
2 Std.
Flan pomme-coco
55min
Far aux pommes
1 Std.