Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
- 3 œufs
- 250 g de ricotta
- 50 g de lait écrémé
- 20 g de fécule de maïs
- 100 g de miel
- beurre, pour le plat
- 500 g d'abricots frais, en morceaux
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 966 kJ / 227 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 24 g
- Fat
- 10 g
In Collections
Alternative recipes
Cake aux fruits secs
2 Std.
Clafoutis aux poires et aux amandes
45 min
Cuajada aux abricots
50 Min
Clafoutis aux fruits rouges et lait de coco
55 min
Clafoutis à la pêche, au mascarpone et au citron vert
1 Std.
Cake poire-sarrasin
1 Std. 15 Min
Flan pomme-coco
55 min
Flan au potiron et aux pommes
3 Std. 30 Min
Cake aux abricots et au citron
55 min
Melopita de Sifnos (gâteau grec à la ricotta)
50 Min
Clafoutis abricot-romarin
55 min
Flan aux pommes
50 Min