Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1300 g de groseilles rouges, équeutées (env. 1500 g non équeutées)
- 550 - 700 g de sucre en poudre, à ajuster à la quantité de jus obtenu (voir "Conseil(s)")
- le jus d'un citron jaune
- 1 sachet d'agar-agar (2 g)
- Nutrition
- per 370 g
- Calories
- 4117.3 kJ / 974.7 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Carbohydrates
- 211.7 g
- Fat
- 4 g
- Saturated Fat
- 1 g
- Fibre
- 18.3 g
- Sodium
- 12.7 mg
In Collections
Alternative recipes
Gelée de framboise
6 godz.
Confiture de mirabelles
1 Std. 20 Min
Confiture de quetsches à la cannelle
6 godz.
Confiture de framboises au romarin
30 Min
Confiture de cerises
6 godz.
Confiture de prunes à l'armagnac
6 godz.
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24 Std.
Confiture pêche-myrtille
6 godz.
Confiture de cerises
2 Std. 30 Min
Confiture de fraises
6 godz.
Gelée de fruits rouges
2 godz. 45 min
Confiture de rhubarbe à la vanille
6 godz.