Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
-
1500
g de fruits rouges frais variés, lavés et équeutés
or 1500 g de fruits rouges surgelés variés, décongelés - 1000 g de sucre en poudre, à ajuster en fonction du poids de jus de fruits (voir "Conseil(s)")
- 2 sachets d'agar-agar (4 g env.)
- 30 g de jus de citron fraîchement pressé
- Nutrition
- per 1 bocal
- Calories
- 6166 kJ / 1457.3 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Carbohydrates
- 363.3 g
- Fat
- 1.7 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 20.7 g
- Sodium
- 17.7 mg
In Collections
Alternative recipes
Gelée de framboise
6h
Confiture de framboises au romarin
30 dk
Gelée de pomme à la vanille
6h
Gelée de groseille
35min
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24h
Confiture de fruits rouges
1h
Confiture de cerises
6h
Confiture de mirabelles
1 Std. 20 Min
Confiture de rhubarbe à la vanille
6h
Confiture de prunes à l'armagnac
6h
Confiture d'abricots
6h
Confiture de fraises
6h