Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 c. à café de jus de citron
- 50 g de farine de blé
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 60 g de câpres en saumure, égouttées
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 406.8 kJ / 97.7 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 7.8 g
- Fibre
- 0.5 g
In Collections
Alternative recipes
Crème anglaise à l'orange
1 Std.
Sauce tartare
10 min
Sauce gribiche
15min
Sauce bordelaise
45 Min
Sauce cocktail
10 min
Sauce rouille
10 min
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Sauce périgourdine
35 Min
Mouclade charentaise
40 Min
Saumon sauce gribiche
35 Min
Sauce au vin doux
55min