Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 c. à café de jus de citron
- 50 g de farine de blé
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 60 g de câpres en saumure, égouttées
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 406.8 kJ / 97.7 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 7.8 g
- Fibre
- 0.5 g
In Collections
Alternative recipes
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 godz. 30 min
Sauce bordelaise
45min
Sauce à l'oseille
25 Min
Sauce tartare
10 min
Sauce soubise
30 Min
Sauce gribiche
15 min
Beurre d'anchois
1h 10min
Saumon sauce gribiche
35 Min
Beurre d'anchois... pour beurrer les sandwichs !
5 min
Chutney aux raisins
25 Min
Sabayon au vouvray
15 min
Langoustines sauce au whisky
1h 10min