Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de vinaigre de vin blanc
- 30 g de sucre en poudre
- 80 g de cerises entières et dénoyautées (type bigarreau), préalablement concassées
- 200 g de fond de veau maison ou réhydraté (1 c. à soupe de poudre + 200 g d'eau)
- 40 g de cerises entières et dénoyautées, type bigarreau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 212 kJ / 50 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 1 g
- Fibre
- 0 g
Alternative recipes
Sauce à l'oseille
25 Min
Sauce soubise
30 Min
Velouté de potiron et crevette
35 Min
Fontainebleaux salés aux œufs de saumon
15 Min
Brioche
8 Std.
Crème fouettée
10 dk
Aiguillettes de saint-pierre, sauce aux coques
1 Std.
AOUT - Condiment catalan - Richard Toix
3sa 30 dk
Pâté périgourdin
48h
Coulommiers comme un gâteau
12 Std.
Vinaigrette au schweppes, miel et pamplemousse
15 Min
Salade tiède d'aile de raie aux radis, girolles et noisettes
40 Min