Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de vinaigre de vin blanc
- 30 g de sucre en poudre
- 80 g de cerises entières et dénoyautées (type bigarreau), préalablement concassées
- 200 g de fond de veau maison ou réhydraté (1 c. à soupe de poudre + 200 g d'eau)
- 40 g de cerises entières et dénoyautées, type bigarreau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 212 kJ / 50 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 1 g
- Fibre
- 0 g
Alternative recipes
Sauce hollandaise sans œuf
10min
Crème brûlée à l’abondance
3 Std.
Soufflés poires roquefort
1h
Sauce à l'oseille
25min
Beignets d'huîtres au thym
35min
Œuf florentin revisité à l'italienne (Zone 2)
2h
Ris d'agneau à la zamorana
50min
Sauce orange-citron
30min
Sauce beurre blanc
20min
Sabayon au citron
15min
Velouté d'automne aux gambas
40min
Sauce au vin doux
55min