Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La purée de pêche
- 250 g de pêches, coupées en morceaux
- le jus d'un citron jaune
- 10 g de crème de vinaigre balsamique blanc (optional)
La meringue italienne
- 30 g d'eau
- 100 g de sucre en poudre
- 2 blancs d'œufs
La crème fouettée
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 847 kJ / 202 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Carbohydrates
- 22.8 g
- Fat
- 11.5 g
- Fibre
- 0.8 g
In Collections
Alternative recipes
Mousse à l'abricot
2 godz.
Mousse à l'abricot
3h 30min
Fraîcheur de nectarine
25 Min
Bûchettes à la crème de citron
3h
Mousse meringuée au pamplemousse
12 godz.
Mousse d'abricot aux amandes
No ratings
Mousse poire-caramel beurre salé
2h 30min
Parfait glacé aux raisins et aux noix
12 godz.
Crémeux glacé aux pêches
3 Std. 45 Min
Mille-feuille pomme-safran
3 Std. 15 Min
Granité citron vert et thym
3 godz. 10 min
Décembre - Bûche choco caramel
50min