Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La purée de pêche
- 250 g de pêches, coupées en morceaux
- le jus d'un citron jaune
- 10 g de crème de vinaigre balsamique blanc (optional)
La meringue italienne
- 30 g d'eau
- 100 g de sucre en poudre
- 2 blancs d'œufs
La crème fouettée
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 847 kJ / 202 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Carbohydrates
- 22.8 g
- Fat
- 11.5 g
- Fibre
- 0.8 g
In Collections
Alternative recipes
Bûche glacée multifruits
3 Std. 30 Min
Pain d'épices surprise
24h
Tiramisu aux cerises
2h 15min
Sorbet cerise et lait de coco
3h 15 min.
Soufflé au caramel
35min
Mousse légère fraise-groseille
2h 15min
Soufflé au chocolat et à l'orange
50min
Verrine fruits frais, yaourt et meringue
3 Std. 30 Min
Eclairs à l'orange
4 godz. 25 min
Verrines "toutes vertes"
30min
Soupe fraîche d'abricots au muscat et aux griottes
2h 15min
Coupelles de chocolat
2 Std. 45 Min