Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte sablée
- 250 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 140 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 100 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 1000 g de rhubarbe, émincée en fines tranches
- 160 g de sucre roux
La meringue
- 4 blancs d'œufs
- 300 g de sucre en poudre
- 100 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2362 kJ / 565 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Carbohydrates
- 90.9 g
- Fat
- 16.8 g
- Fibre
- 6 g
In Collections
Alternative recipes
Pâte brisée sucrée
1h 50min
Tarte à la rhubarbe
1h
Financiers aux cerises
1h
Tartelettes aux quetsches
45 dk
Crème fraise rhubarbe
1 Std. 30 Min
Crème glacée à la rhubarbe
2h 35min
Parfait glacé rhubarbe et coulis de fraises
3sa 35 dk
Charlotte à la rhubarbe et aux fraises
12 godz.
Tarte meringuée fraise-rhubarbe
2 Std.
Tarte à la rhubarbe meringuée
14 godz. 15 min
Crumble pomme fraise rhubarbe
45 dk
Compote de rhubarbe
1sa 5 dk