Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte sablée
- 250 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 140 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 100 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 1000 g de rhubarbe, émincée en fines tranches
- 160 g de sucre roux
La meringue
- 4 blancs d'œufs
- 300 g de sucre en poudre
- 100 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2362 kJ / 565 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Carbohydrates
- 90.9 g
- Fat
- 16.8 g
- Fibre
- 6 g
In Collections
Alternative recipes
Tarte amandine aux cerises
2 godz. 30 min
Tarte à la rhubarbe
1 Std.
Galette des rois à la crème d'amande
1h 15min
Profiteroles à la pistache, coulis de framboises
5h 40min
Tarte aux mirabelles
50 min
Tarte à la rhubarbe meringuée
14h 15min
Confiture de mirabelles au thé vert
1h 45min
Tartelette aux fruits, vanille et lait de coco
1h 15min
Tarte meringuée fraise-rhubarbe
2h
Charlotte à la rhubarbe et aux fraises
12h
Tartelettes aux quetsches
45 Min
Dacquoise aux framboises
2h