Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 - 200 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 200 g de crème de marrons
- 4 petites meringues
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2169 kJ / 517 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 52 g
- Fat
- 32 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Tiramisu pêche-lavande
3h 20min
Crèmes brûlées à la crème de marrons
3h 20min
Tiramisu noisettes caramel et biscuits petit-beurre
12h 20min
Bûchettes à la crème de citron
3 godz.
Sabayon au citron
15 min
Coupe glacée petit-suisse et mangue
3h 15min
MARS - La crème et le gâteau espagnol de ma grand-mère - Richard Toix
1 godz. 5 min
Couronne fruitée
6 Std.
Gâteau magique au caramel au beurre salé
3h 15min
Tiramisu aux poires et crème de marron
35min
Mousse d'abricot aux amandes
No ratings
Mousse poire-caramel beurre salé
2 godz. 30 min