Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 250 g de farine de blé
- 125 g de beurre, coupé en morceaux
- 75 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 65 g d'eau
La garniture
- 170 g de sucre en poudre
- 100 g d'amandes émondées
- 4 blancs d'œufs
- 2 c. à soupe de fécule de maïs
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 500 g de fruits rouges frais variés
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1997 kJ / 475 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Carbohydrates
- 62.3 g
- Fat
- 21.1 g
- Fibre
- 5.6 g
In Collections
Alternative recipes
Gâteau chocolat-abricot
2h
Verrines à l'orange
1 Std. 15 Min
Gâteau aux fruits
55min
Tartes au sucre et aux fruits d'été
1 Std. 45 Min
Gâteau magique au citron
3h 15min
Gâteau magique aux framboises
3h 15min
Gâteau pomme-raisin
1 Std. 15 Min
Mousse meringuée au pamplemousse
12sa
Mousse framboise-noix de coco
2h 15 min
Gratin de mangue aux épices
1 Std. 30 Min
Cupcake cappuccino
50min
Gâteau à la vanille et aux amandes
3 Std. 30 Min