Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g de sucre en poudre
- 1 zeste d’orange (2 bandes minces (1 x 4 cm env.))
- 1 - 2 pincées de cannelle en poudre
- 100 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 50 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 504 kJ / 121 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 1.7 g
In Collections
Alternative recipes
Le saucisson au chocolat
6 Std. 15 Min
Sucre à la fraise tagada
5 min
Chocolat chaud sur bâtonnet
1sa 20 dk
Sucre orange-épices de Noël
2sa
Pâte à tartiner express
15 min
Sucre pomme-confiseries au caramel
2 godz. 15 min
Petits chocolats
3 godz. 20 min
Amandes au cacao et au café
30 min
Sucre à la noix de muscade et au chocolat
5 min
Sucre pistache
5 min
Sucre pralines roses
5 min
Sucre pomme-cannelle
5 min