Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La crème au citron
- 150 g de sucre en poudre
- le zeste d'un citron jaune
- 4 œufs
- 100 g de beurre doux
- 100 g de jus de citron (2 citrons env.)
La génoise
- 4 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 10 g d'extrait naturel de vanille
- 70 g de farine de blé
- 30 g de fécule de maïs
Le sirop au limoncello
- 40 g d'eau
- 50 g de sucre en poudre
- 40 g de limoncello
La meringue italienne
- 60 g de blancs d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 20 g d'eau
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1870 kJ / 444 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Carbohydrates
- 64.4 g
- Fat
- 16.1 g
In Collections
Alternative recipes
Bûche de Noël façon forêt-noire
2h 30 min
Bûche glacée
8h
Bûche poire-caramel
9hod. 15min
Bûche express au praliné
45 Min
Bûche au chocolat, mousse au chocolat pralinée
2h 30 min
Bûche aux marrons
1 Std. 40 Min
Dacquoise
40 Min
Bûche tout chocolat
7h 20 min
Trianon
3 Std.
Bavarois aux fraises
6h 25min
Royal au chocolat
3h 30 min
Miroir à la framboise
15min