Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 100 g de sucre en poudre
- 125 g de beurre doux, et un peu pour le moule
- 1 œuf
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 1 pincée de sel
La garniture
- 100 g de beurre doux
- 2 œufs
- 120 g d'amandes en poudre
- 120 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de rhum
- 1000 g d'abricots frais, coupés en deux et dénoyautés
- 125 g d'amandes effilées
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2925 kJ / 700 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Carbohydrates
- 66.4 g
- Fat
- 42 g
- Fibre
- 6.5 g
In Collections
Alternative recipes
Moelleux aux pommes et caramel au beurre salé
50min
Tarte amandine aux cerises
2h 30min
Moelleux renversé aux pêches
1sa 5 dk
Flaugnarde aux poires
50min
Carrés gourmands aux abricots
3h
Tarte abricot-framboise
1h 15min
Tarte amandine aux mirabelles
1 Std. 30 Min
Moelleux aux pommes
50min
Tarte aux fraises et lemon curd
1h
Tarte crumble aux abricots
1h 40min
Tarte aux fraises
4 Std.
Clafoutis aux abricots
55 min