Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 260 g de lait
- 30 g de levure boulangère fraîche
- 1000 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 9 œufs, dont 1 pour la dorure
- 2 c. à café de sel
- 150 g de sucre en poudre
- 400 g de beurre doux, coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2767 kJ / 662 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Carbohydrates
- 71.5 g
- Fat
- 33.3 g
- Fibre
- 3.4 g
Alternative recipes
Galette briochée aux pépites de chocolat
4 Std. 50 Min
Brioche
8 godz.
Brioche au chocolat
5h 15 min.
Brioche à la fleur d'oranger
5 Std.
Bretzels sucrés
4 Std.
Miniviennoiseries express
5h 20min
Briochettes en éventail
3h 35min
Brioche à la fleur d'oranger
5 Std.
Croissant
16 Std.
Beignets au four
2 Std.
Brioches fourrées au praliné
2 Std. 45 Min
Brioche parisienne
24h