Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 260 g de lait
- 30 g de levure boulangère fraîche
- 1000 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 9 œufs, dont 1 pour la dorure
- 2 c. à café de sel
- 150 g de sucre en poudre
- 400 g de beurre doux, coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2767 kJ / 662 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Carbohydrates
- 71.5 g
- Fat
- 33.3 g
- Fibre
- 3.4 g
Alternative recipes
Gâche vendéenne
3sa 20 dk
Brioche parisienne
24h
Baguette tradition et baguette épi
5 Std. 15 Min
Croissants briochés à la confiture de myrtilles
4 Std. 10 Min
Petits pains au lait au caramel
4h
Gâteau battu
3sa
Brioches à la confiture de prunes
2sa 20 dk
Baguette viennoise au chocolat
2sa 45 dk
Brioche à la fleur d'oranger
5h
Petits pains aux raisins
24h
Beignets au four
2h
Pain au lait à la crème vanillée
40 Min