Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 260 g de lait
- 30 g de levure boulangère fraîche
- 1000 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 9 œufs, dont 1 pour la dorure
- 2 c. à café de sel
- 150 g de sucre en poudre
- 400 g de beurre doux, coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2767 kJ / 662 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Carbohydrates
- 71.5 g
- Fat
- 33.3 g
- Fibre
- 3.4 g
Alternative recipes
Brioche parisienne
24 Std.
Brioche "super bonne"
3u.
Brioche à la fleur d'oranger
5h
Gâche vendéenne
3 Std. 20 Min
Brioche légère au fromage blanc
4h
Jalousie aux pommes
1 Std. 25 Min
Pains au lait façon "tangzhong"
24 Std.
Briochettes feuilletées
2h 45min
Petits pains au lait au caramel
4h
Briochettes en éventail
3h 35min
Baguette viennoise au chocolat
2h 45min
Pain au lait à la crème vanillée
40 Min