Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 180 g de sucre en poudre
- 20 g de sucre vanillé maison (voir "Conseil(s)")
- 125 g de beurre, coupé en morceaux
- 2 œufs
- 250 g de farine
- huile neutre, pour le gaufrier
- sucre glace maison (voir "Conseil(s)")
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 227.4 kJ / 54.4 kcal
- Protein
- 0.8 g
- Carbohydrates
- 7.8 g
- Fat
- 2.3 g
- Saturated Fat
- 1.4 g
- Fibre
- 0.1 g
- Sodium
- 3.1 mg
Alternative recipes
Ficelles picardes
2h
Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
3h 35min
Beurre d'escargot
10 min
Pâte levée feuilletée
12h 30 min
Velouté d'endive
35min
Tarte à la rhubarbe
1h
Liqueur de cassis
1440h
Gâteau à la violette
4 Std. 45 Min
Galette à la crème d'amande
1 godz. 20 min
Flamiche aux chicons et maroilles
2h
Tarte au libouli
2 Std. 45 Min
Crème glacée à la rhubarbe
2 godz. 35 min