Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g de levure boulangère fraîche
- 100 g d'eau
- 250 g de farine de blé
- 6 jaunes d'œufs
- 1 œuf
- 5 g de sel
- 75 g de sucre en poudre
- 175 g de beurre pommade, coupé en parcelles et un peu pour le moule
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1548.8 kJ / 370.8 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 32.1 g
- Fat
- 23.6 g
- Fibre
- 1.4 g
In Collections
Alternative recipes
Flan pâtissier à la vanille
13h 15min
Génoise façon tropézienne aux fruits de la Passion
3 Std. 30 Min
Gaufrettes à la vanille
1 Std. 5 Min
Nougat glacé aux fruits de la Passion, coulis de papaye
12 Std. 35 Min
Macarons d'Amiens
1h 45min
Briochettes feuilletées
2h 45 min
Brioche espagnole
2h 45 min
Petits flans pâtissiers
1 Std. 15 Min
Brioche à la crème de whisky
3 Std. 35 Min
Tourteau fromager aux pêches
1 Std. 5 Min
Tarte au libouli
2h 45 min
Gâteau breton aux pruneaux
12h