Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 140 g de raisins secs
- 100 g de rhum
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 300 g de lait
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 5 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- Nutrition
- per 800 g
- Calories
- 8799 kJ / 2105 kcal
- Protein
- 30 g
- Carbohydrates
- 206 g
- Fat
- 103 g
- Fibre
- 9 g
In Collections
Alternative recipes
Sorbet citron
8 Std. 30 Min
Glace à la réglisse
3 Std. 45 Min
Sorbet à l'orange
12h
Sorbet au citron et au limoncello
4h 10min
Glace à la menthe
3h 20min
Glace à la fraise façon italienne
40 min
Sorbet poire avec morceaux
12h
Glace à la pistache
12h
Glace caramel au beurre salé
12h
Glace au café
12h
Glace menthe-chocolat
12h
Glace vanille aux noix de pécan caramélisées
36h