Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 200 g d'eau tiède
- 400 g de farine de blé
- 125 g de beurre doux, fondu
- 25 g de sucre glace maison, et un peu pour la finition
- 2 œufs
- 1 c. à café rase de sel
- 1 c. à soupe d'extrait de vanille
- 120 g de sucre en grains
- huile d'arachide pour la cuisson
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1147 kJ / 274 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Carbohydrates
- 34.5 g
- Fat
- 12.8 g
- Fibre
- 1.4 g
In Collections
Alternative recipes
Beignets fourrés chocolat ou confiture
6 godz.
Napolitain
73h 40min
Gaufres de pomme de terre au camembert
45 dk
Galette des Rois à la frangipane
2 Std.
Donuts avec glaçage
2 Std.
Beignets au four
2 Std.
Galette briochée aux pépites de chocolat
4 Std. 50 Min
Gaufres de Liège
1 Std. 30 Min
Chouquettes
1h
Tarte tropézienne
3h
Pâte à gaufre
1 Std. 30 Min
Gaufres liégeoises
2 Std.