Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 200 g d'eau tiède
- 400 g de farine de blé
- 125 g de beurre doux, fondu
- 25 g de sucre glace maison, et un peu pour la finition
- 2 œufs
- 1 c. à café rase de sel
- 1 c. à soupe d'extrait de vanille
- 120 g de sucre en grains
- huile d'arachide pour la cuisson
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1147 kJ / 274 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Carbohydrates
- 34.5 g
- Fat
- 12.8 g
- Fibre
- 1.4 g
In Collections
Alternative recipes
Galette des rois à la crème d'amande
1h 15min
Bun à burger
4h 10min
Chouquettes
1 Std.
Flan pâtissier
4 Std. 25 Min
Galette saucisse fromage
35 Min
Napolitain
73 godz. 40 min
Gaufres liégeoises
2h
Galette des Rois à la frangipane
2h
Gaufrettes à la vanille
1h 5min
Pâte à gaufre
1 Std. 30 Min
Beignets au four
2h
Gaufres de Liège
1 Std. 30 Min