Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 200 g d'eau tiède
- 400 g de farine de blé
- 125 g de beurre doux, fondu
- 25 g de sucre glace maison, et un peu pour la finition
- 2 œufs
- 1 c. à café rase de sel
- 1 c. à soupe d'extrait de vanille
- 120 g de sucre en grains
- huile d'arachide pour la cuisson
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1147 kJ / 274 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Carbohydrates
- 34.5 g
- Fat
- 12.8 g
- Fibre
- 1.4 g
In Collections
Alternative recipes
Brioche "super bonne"
3 Std.
Beignets au four
2h
Pâte à gaufre
1 Std. 30 Min
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2h
Beignets fourrés chocolat ou confiture
6 Std.
Gaufres de Liège
1 Std. 30 Min
Chouquettes
1 Std.
Napolitain
73 Std. 40 Min
Mmmh un doonut !!!
2h 45min
Roses des sables
1 Std. 30 Min
Roulés briochés au chocolat
2h 40min
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6 Std. 15 Min