Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 260 g de lait demi-écrémé
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de beurre doux, ramolli
- 40 g de sucre en poudre
- 2 c. à café bombées de sel
- 1 œuf, pour la dorure
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 3005 kJ / 712 kcal
- Protein
- 17 g
- Carbohydrates
- 102.8 g
- Fat
- 24.8 g
Alternative recipes
Baguette express
2h 35min
Pain cocotte
2 godz. 20 min
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
Gâche vendéenne
3h 20min
Brioche "super bonne"
3h
Petits pains suédois
16h
Baguette tradition et baguette épi
5 Std. 15 Min
Pain de mie moelleux
3 godz. 25 min
Pain de mie
3h 20min
Miniviennoiseries express
5 Std. 20 Min
Pains au lait fourrés (Découverte)
45min
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6 Std. 15 Min