Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
-
130
g de lait, et un peu pour la dorure
or 130 g de crème fraîche, et un peu pour la dorure -
20
g de levure boulangère fraîche
or 10 g de levure boulangère sèche - 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour fariner
- 4 œufs
- 10 g de sel
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g de beurre doux, froid, coupé en morceaux
- 1 jaune d'œuf, pour la dorure
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 829 kJ / 197 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Carbohydrates
- 20.9 g
- Fat
- 10.5 g
Alternative recipes
Baguette viennoise
2 godz. 30 min
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6 Std. 15 Min
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2sa
Brioche "super bonne"
3sa
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min
Pain cocotte
2 godz. 20 min
Gâche vendéenne
3 godz. 20 min
Petits pains au lait
1h 45 min
Baguette viennoise
4sa 25 dk
Pain au lait (Simplicité)
2 godz. 20 min
Briochettes feuilletées
2h 45 min
Petits pains au lait et sucre perlé
3 godz. 25 min