Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 180 g de beurre doux, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 180 g d'œufs (3 œufs moyens env.)
- 180 g de sucre en poudre
- 2 pincées de sel
- 180 g de farine de blé
- 5 g de rhum
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1309 kJ / 313.5 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Carbohydrates
- 30.9 g
- Fat
- 18.7 g
- Fibre
- 0.7 g
In Collections
-
Basiques - Gâteaux et biscuits 11 Recipes, France
-
Best of avec le Sensor 27 Recipes, France
-
Cakes salés et sucrés avec le Sensor 31 Recipes, France
-
Choix des portions - Best of 100 Recipes, France
-
Grands classiques avec le Sensor 23 Recipes, France
-
Grands classiques - version sucrée 10 Recipes, France
Alternative recipes
Brioche de Jeanne
4h 15min
Brownie
45min
Quatre-quarts aux pépites de chocolat
55 min
Gâteau marbré
2 godz.
Madeleines
30 Min
Quatre-quarts au citron très doux
1h
Quatre-quarts à l'ananas
45min
Gâteau au yaourt
40min
Sablés bretons
50min
Gâteau magique à la vanille
3 Std. 15 Min
Gâteau Émilie
45min
Palets bretons
2 godz.