Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 260 g d'eau
-
25
g de levure boulangère fraîche, émiettée
or 2 c. à café de levure boulangère sèche (voir "Conseil(s)") - 15 g de sucre en poudre
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 15 g d'huile d'olive
- 1 c. à café bombée de sel
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1398 kJ / 327 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 63 g
- Fat
- 4 g
- Fibre
- 3 g
Alternative recipes
Baguette
3h 45min
Pain rapide aux trois graines façonnage marguerite
1h 25min
Baguette express
2 godz. 35 min
Pain cocotte
2 godz. 20 min
Pain Cocotte
3sa
Pain au lait (Simplicité)
2 godz. 20 min
Pain complet rapide
1sa 20 dk
Baguette tradi'graines
3 godz. 30 min
Pains au lait fourrés (Découverte)
45 min
Pain aux céréales
3 godz. 30 min
Petits pains à pique-nique
2 godz. 35 min
Pain complet
5 Std.