Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 510 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail et la finition
- 2 c. à café bombées de sel
- 10 g de beurre, pour la cocotte
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1330 kJ / 311 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Carbohydrates
- 60.2 g
- Fat
- 2.2 g
Alternative recipes
Pain de mie moelleux
3h 25min
Brioche de Jeanne
4h 15 min
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2h
Baguette tradition et baguette épi
5 godz. 15 min
Pain de campagne en cocotte
2h 10min
Baguette express
2h 35min
Gâche vendéenne
3 godz. 20 min
Pain Cocotte
3h
Pain de mie
3 godz. 20 min
Baguette viennoise
4 Std. 25 Min
Pain au lait (Simplicité)
2h 20min
Petits pains suédois
16h