Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de lait demi-écrémé
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 15 g de sucre en poudre
- 10 g de beurre doux, et un peu pour le moule
- 2 c. à café bombées de sel
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1429 kJ / 335 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Carbohydrates
- 64.5 g
- Fat
- 3.3 g
Alternative recipes
Pain au yaourt
1hod. 50min
Pain cocotte
2小时 20 分钟
Baguette tradition et baguette épi
5h 15 min
Pain de mie
3h 20 min
Baguette viennoise
4 godz. 25 min
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
Gâche vendéenne
3h 20 min
Petits pains suédois
16h
Pain ciabatta
3 Std. 45 Min
Pain de mie aux graines
6h
Baguette express
2h 35min
Pain au chocolat
24h