Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le tangzhong (à faire la veille)
- 25 g de farine de blé, type 55
- 125 g d'eau
La pâte (le jour même)
- 1 œuf
- 125 g de lait, et un peu pour la dorure
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 350 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 50 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de sel
- 1 c. à soupe de lait en poudre
- 30 g de beurre doux, ramolli
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 595 kJ / 140 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 23.8 g
- Fat
- 3.1 g
Alternative recipes
Pain aux graines
5 Std.
Brioche parisienne
24 godz.
Pain ciabatta
3 Std. 45 Min
Petits pains suédois
16h
Baguette tradition et baguette épi
5 Std. 15 Min
Pain au levain biologique
5h 5min
Pain aux céréales
3h 30min
Pain de mie moelleux
3小时 25 分钟
Pain de mie
3h 20min
Baguette viennoise
4小时 25 分钟
Pita
3h
Pain complet au muesli
4h 5 min