Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel
- 15 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La crème au citron
- 2 citrons jaunes non traités
- 150 g de sucre en poudre
- 4 œufs
- 100 g de beurre doux, coupé en morceaux
La meringue suisse
- 60 g de blancs d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 1214.3 kJ / 290.3 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Carbohydrates
- 29.8 g
- Fat
- 16.3 g
In Collections
Alternative recipes
Eclair au chocolat
1 godz. 15 min
Saint-honoré au citron
2 godz. 25 min
Macarons chocolat-caramel
2 godz. 30 min
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15h
Mousse surprise
14 Std.
Tarte aux fruits à la crème mousseline
1h
Bavarois meringué aux fraises
4h
Mystère de poire, ganache chocolat-gingembre
4h 15min
Meringue italienne
30min
Paris-brest en bouchée
2 godz. 35 min
Fraisier
12 Std. 45 Min
Mille-feuille pistache-framboise
1 godz. 45 min