Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La ganache au citron
- 120 g de sucre en poudre
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 2 œufs
- 80 g de jus de citron
- 175 g de beurre, très froid et coupé en morceaux
- 50 g de poudre d'amande
Les macarons
- 130 g de sucre glace
- 150 g de poudre d'amande
- 1 pointe de couteau de colorant alimentaire jaune
- 4 blanc d'œuf
- 50 g d'eau
- 150 g de sucre en poudre
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 617.3 kJ / 147.6 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Carbohydrates
- 14.7 g
- Fat
- 8.9 g
- Fibre
- 0.8 g
In Collections
Alternative recipes
Mignardise : macarons rose-gingembre
13h 30 min
Le macaron caramel
1 Std. 50 Min
Macarons chocolat-framboise
27 godz. 45 min
Macarons à la pomme verte
5 Std. 10 Min
Gros macarons à la menthe et à la framboise
5 Std. 10 Min
Macarons coco-chocolat blanc
5 Std. 5 Min
Macarons aux fruits de la Passion
25h 45min
Macaron tiramisu
26h
Macarons saveur mojito
26 godz. 30 min
Macarons fraise-amaretto
24 godz.
Macarons chocolat-caramel
2 Std. 30 Min
Macarons au chocolat
24 godz.