Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Les meringues
- 150 g de blancs d'œufs (4-5 œufs env.)
- 150 g de sucre en poudre
- 150 g de sucre glace maison
La chantilly à la framboise
- 100 g de framboises
- 70 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
Le montage
- 200 g de fruits rouges frais variés
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 734.1 kJ / 174.9 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Carbohydrates
- 26.6 g
- Fat
- 6.6 g
- Fibre
- 1.1 g
In Collections
Alternative recipes
Gros macarons à la menthe et à la framboise
5 Std. 10 Min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15h
Pavlova aux fruits rouges
4 godz.
Pavlova aux agrumes et lemon curd
12h 15min
Petits choux tonka et craquelins vanille
1h 25min
Pavlova à l'ananas
3 godz. 30 min
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6h
Saint-honoré au citron
2 godz. 25 min
Lemon curd
15 min
Mille-feuille express framboise-citron
30 dk
Tartelette framboise-pistache comme un macaron
3 Std.
Dacquoise aux framboises
2sa