Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 gousse de vanille
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 50 g de farine
- 50 g de cassonade
- 350 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 2 c. à soupe de mascarpone, très froid
- 35 g de sucre glace
- 1 fève tonka râpée
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 957 kJ / 229 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 17 g
Alternative recipes
Opéra
24h
Paris-brest
3 Std. 10 Min
Eclairs à la pistache et fève tonka
1 godz. 20 min
Crème pâtissière
15 min
Pâte à chou
2 godz.
Petits choux à la crème diplomate façon Dune blanche
2h 45min
Pâte sucrée
1 godz. 50 min
Crémeux au fromage blanc sur sablé breton
6h
Dacquoise
40 min
Crème diplomate aux fruits
1 godz.
Religieuses craquelin caramel au beurre salé
4 godz.
Eclairs fraises-chocolat blanc
24h