Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 275 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café bombées de sel
- 35 g d'huile d'olive, et un peu pour huiler
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1090 kJ / 257 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Carbohydrates
- 44.8 g
- Fat
- 5.3 g
In Collections
Alternative recipes
Baguette express
2h 35min
Pain cocotte
2 Std. 20 Min
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
Pain aux graines
5 Std.
Pain de campagne
4h
Pain au yaourt
1h 50min
Petits pains suédois
16hod.
Baguette tradition et baguette épi
5 godz. 15 min
Pain rapide aux trois graines façonnage marguerite
1 Std. 25 Min
Pain de mie moelleux
3 godz. 25 min
Baguette viennoise
4h 25min
Pains turcs
2 Std. 15 Min