Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- beurre, pour le moule
- 30 g de sucre en poudre
- 1 œuf entier
- 1 jaune d'œuf
- 120 g de margarine
- 250 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 1 pincée de sel
La garniture
- 5 œufs
- 1000 g de fromage frais 20% m.g.
- 600 g de lait
- 250 g de sucre
- 120 g d'huile de tournesol
- 60 g de poudre à flan (2 sachets)
- 100 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1160 kJ / 277 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 28 g
- Fat
- 14 g
In Collections
Alternative recipes
Charlotte au café façon tiramisu
12h 45min
Tarte chocolat café
3 Std. 15 Min
Gâteau au café et à la vanille
5h 15 min.
Cheesecake citron-speculoos non cuit
4 Std. 45 Min
Gâteau nantais
1 Std.
Cannelloni de crêpe à l'orange
45 Min
Mai - Crémeux meringué griotte violette
30 Min
Crème glacée façon spaghetti
13h
Roulé de pain
1 Std. 15 Min
MARS - La crème et le gâteau espagnol de ma grand-mère - Richard Toix
1h 5min
Alfajores à la coco et au caramel
1 Std. 15 Min
Délice chocolat-coco
1 Std. 30 Min