Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 g de beurre, pour le moule
- 400 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le moule
- 200 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 70 g de farine de seigle
- 125 g de yaourt nature
- 1 - 1 ½ c. à café bombée de sel
- 1 c. à café de sucre en poudre
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 736 kJ / 172 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Carbohydrates
- 33.8 g
- Fat
- 1.2 g
In Collections
Alternative recipes
Pain aux céréales
3 Std. 30 Min
Pain aux noix
3h 15min
Pain à la farine d'épeautre
3 Std.
Pain de mie aux graines
6 Std.
Pain de seigle
5 Std.
Pain vapeur à l'épeautre
1 Std. 30 Min
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4 Std.
Pain à la farine d'épeautre
4 Std.
Pain de seigle
2h 40min
Petits pains au muesli
1h 40min
Pains de seigle à la banane
1 Std. 45 Min
Pain complet rapide
1小时 20 分钟