Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 g de beurre, pour le moule
- 400 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le moule
- 200 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 70 g de farine de seigle
- 125 g de yaourt nature
- 1 - 1 ½ c. à café bombée de sel
- 1 c. à café de sucre en poudre
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 736 kJ / 172 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Carbohydrates
- 33.8 g
- Fat
- 1.2 g
In Collections
Alternative recipes
Pain complet ultra-moelleux
2 godz. 15 min
Pain vapeur à l'épeautre
1 godz. 30 min
Petits pains au muesli
1 godz. 40 min
Pain complet au muesli
4h 5min
Pain de campagne
4sa
Pain à la farine d'épeautre
3h
Pain Cocotte
3h
Pain complet rapide
1h 20min
Pain viking au sésame
3 godz. 10 min
Pain aux graines
5h
Pain aux céréales
3h 30 min
Pain complet
5h