Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 50 g de sucre en poudre
- 150 g de lait
- 400 g de farine de blé, et un peu pour le récipient
- 1 pincée de sel
- 1 œuf
- 60 g de beurre doux, mou
La cuisson
- 50 g d'eau
- 2 pincées de sel
- 1 c. à soupe d'huile de colza
- 10 g de beurre doux
- 20 g de sucre en poudre
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 530 kJ / 126 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Carbohydrates
- 17.8 g
- Fat
- 4.5 g
- Fibre
- 0.9 g
In Collections
Alternative recipes
Butterbredele
2h 30 min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2 Std. 45 Min
Brioche tressée à la cannelle
3h
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1j 55 menit
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55min
Spritzbredele
25 min
Spätzles aux girolles
50min
Bretzel
1h 10min
Kougelhopf
2h 55min
Streusel
2h
Manneles
1h 30min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10min