Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g de lait
- 40 g de levure boulangère fraîche
- 600 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café de sel
- 600 g d'eau
- 4 c. à soupe de bicarbonate de sodium
- 5 c. à café de gros sel
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 967 kJ / 231 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 44 g
- Fat
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Fougasse à la tomate et au chorizo
3h 20min
Fougasse au romarin
3 godz. 25 min
Pain ciabatta
3 Std. 45 Min
Bretzel
1h 10min
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1 Std. 55 Min
Fougasse de mardi gras
2 godz.
Mini focaccias à l'origan
3 godz. 40 min
Brioche à la fleur d'oranger
5h
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3h
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10min
Focaccias aux herbes
3 Std. 45 Min
Bretzels sucrés
4 Std.