Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de chocolat noir, détaillé en carrés
- 200 g de beurre doux, mou et un peu pour le moule
- 120 g de vin rouge
- 125 g de sucre en poudre
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 2 c. à soupe de cacao en poudre
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 4 œufs
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 1 pincée de sel
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2045 kJ / 491 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Carbohydrates
- 40 g
- Fat
- 31.4 g
- Fibre
- 3 g
Alternative recipes
Butterbredele
2 godz. 30 min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45 min
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55min
Spritzbredele
25 min
Kougelhopf
2 godz. 55 min
Streusel
2sa
Tarte au fromage blanc et coulis de fruits rouges
1h 15 min
Petites lunes à la vanille
40 min
Ciambella à l'eau
1h
Roulé de pain
1h 15 min
Manneles
1sa 30 dk
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10 min