Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 300 g de gofio de maïs (voir "Conseil(s)")
- 1 ½ sachet de levure chimique (16 g env.)
- 220 g de beurre doux, à température ambiante, coupé en morceaux
- 200 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 400 g de caramel maison (voir "Conseil(s)")
- 100 g de noix de coco râpée
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 569 kJ / 136 kcal
- Protein
- 1.84 g
- Carbohydrates
- 18.48 g
- Fat
- 6.11 g
- Fibre
- 0.65 g
In Collections
Alternative recipes
Brocéliande (Rodolphe GROIZARD - La Mare aux Oiseaux)
10 Std.
Cannelloni de crêpe à l'orange
45 min
Lassi épicé
1 godz. 10 min
Tarte à l'amande et au mincemeat
1 Std. 50 Min
Mincemeat
25 min
AOUT - Condiment catalan - Richard Toix
3h 30min
Gâteau de riz à la pâte de haricot azuki
3 Std. 55 Min
Puddings au caramel
1 godz. 5 min
Fenetra de Toulouse
1小时 30 分钟
Gâteau vapeur à la banane
1小时 30 分钟
Crème caramel, noix de coco et banane
5 Std.
Roulés de crêpe au chocolat
1 godz.