Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 300 g de gofio de maïs (voir "Conseil(s)")
- 1 ½ sachet de levure chimique (16 g env.)
- 220 g de beurre doux, à température ambiante, coupé en morceaux
- 200 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 400 g de caramel maison (voir "Conseil(s)")
- 100 g de noix de coco râpée
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 569 kJ / 136 kcal
- Protein
- 1.84 g
- Carbohydrates
- 18.48 g
- Fat
- 6.11 g
- Fibre
- 0.65 g
In Collections
Alternative recipes
Tarte chocolat café
3 Std. 15 Min
Millas
1hod.
Flan brésilien aux œufs
1 godz. 5 min
Gâteau amande-caroube à la vapeur
1hod. 15min
Crème à la horchata
50 Min
Baba à la noix de coco
2 Std.
Boisson d’ananas à la cannelle
35 Min
Cheesecake polonais
1 Std. 30 Min
La sagamité
50 Min
Xerém à la farine de maïs au thon frais
40 Min
AOUT - Condiment catalan - Richard Toix
3h 30min
Fenetra de Toulouse
1 Std. 30 Min