Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 120 g de lait, et un peu pour la dorure
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 320 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 œuf
- 20 g de beurre
- 200 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 972.8 kJ / 230.1 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Carbohydrates
- 46.6 g
- Fat
- 2.7 g
- Fibre
- 1 g
Alternative recipes
Tarte tropézienne
3 godz.
Brioche "super bonne"
3 godz.
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2 godz.
Galette des Rois à la frangipane
2 godz.
Les gaufres de la foire
3 godz.
Chouquettes
1 godz.
Baguette express
2h 35min
Brioches à la confiture de prunes
2 godz. 20 min
Pain au lait à la crème vanillée
40 min
Pains au lait fourrés (Découverte)
45 min
Roulés briochés au chocolat
2 godz. 40 min
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6h 15 min