Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g de raisins secs
- 100 g d'eau tiède
- 200 g de lait
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 2 œufs
- 60 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 100 g de beurre demi-sel, mou
- 1 jaune d'œuf battu, pour la dorure
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1953.4 kJ / 463.3 kcal
- Protein
- 12.1 g
- Carbohydrates
- 68.9 g
- Fat
- 14.4 g
- Fibre
- 3.4 g
In Collections
Alternative recipes
Pain cocotte
2 Std. 20 Min
Salade d'oeufs dans un nid de Pâques croustillant
1u.
Pain Cocotte
3sa
Gaufrettes à la vanille
1sa 5 dk
Flamiche aux chicons et maroilles
2 Std.
Waterzooï
1 Std. 15 Min
Palets de dame
1 Std. 30 Min
Cramique, brioche du Nord aux raisin secs
3u. 15min
Le pain bénit
2sa 30 dk
Tarte au libouli
2 Std. 45 Min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3h 20 min
Pain au yaourt
1 Std. 50 Min