Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
-
260
g de cerises griottes fraîches, dénoyautées
or 260 g de cerises griottes surgelées ou en conserve, dénoyautées et égouttées - 1 blanc d'œuf
- 60 g de sucre glace maison
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 484 kJ / 115 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Carbohydrates
- 5.2 g
- Fat
- 18.3 g
- Fibre
- 0.3 g
In Collections
Alternative recipes
Mousse d'abricot aux amandes
No ratings
Mousse à l'abricot
2h
Verrine chocolat au lait-cerise
2 Std. 10 Min
Fraîcheur de nectarine
25min
Tiramisu aux cerises
2 godz. 15 min
Verrines à l'orange
1h 15 min.
Crème onctueuse caramel-café
1 godz. 45 min
Mousse à l'abricot
3 Std. 30 Min
Flan à la pistache
30 min
Mousse framboise-noix de coco
2 godz. 15 min
Mousse légère fraise-groseille
2 godz. 15 min
Pannacotta au lemon curd
1 godz. 45 min