Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La purée d'abricot
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g d'abricots frais bien mûrs, coupés en morceaux
- 200 g d'eau
- 125 g de sucre en poudre
La crème
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 40 g de sucre glace maison
- 2 abricots frais bien mûrs, émincés en lamelles
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1915 kJ / 457 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Carbohydrates
- 54.3 g
- Fat
- 25.8 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Mousse vanille-pomme
7 Std.
Tartare d'abricots mousse de mascarpone
2h 15 min
Mousse aux nectarines
2h 45 min
Crème brûlée aux pralines roses
3h 15 min
Mousse d'abricot aux amandes
No ratings
Petite crème express aux fruits rouges
15 min
Mousse de kiwi
2h 15 min
Mousse légère fraise-groseille
2h 15 min
Mousse à l'abricot
2 Std.
Crème fraise rhubarbe
1 Std. 30 Min
Clafoutis aux nectarines et caramel
35 Min
Gratin de clémentine
30 Min