Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La purée d'abricot
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g d'abricots frais bien mûrs, coupés en morceaux
- 200 g d'eau
- 125 g de sucre en poudre
La crème
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 40 g de sucre glace maison
- 2 abricots frais bien mûrs, émincés en lamelles
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1915 kJ / 457 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Carbohydrates
- 54.3 g
- Fat
- 25.8 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Mousse à l'abricot
2h
Semifrio pêche-abricot
3h 35min
Tartare d'abricots mousse de mascarpone
2 Std. 15 Min
Couscous aux pêches et fruits rouges
25 Min
Mousse aux pommes
40 Min
Fraîcheur de nectarine
25 Min
Mousse vanille-pomme
7 Std.
Clafoutis aux nectarines et caramel
35 Min
Pannacotta au melon
2 Std. 15 Min
Mousse aux nectarines
2sa 45 dk
Mousse aux griottes
2 Std. 30 Min
Mousse d'abricot aux amandes
No ratings