Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La purée d'abricot
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g d'abricots frais bien mûrs, coupés en morceaux
- 200 g d'eau
- 125 g de sucre en poudre
La crème
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 40 g de sucre glace maison
- 2 abricots frais bien mûrs, émincés en lamelles
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1915 kJ / 457 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Carbohydrates
- 54.3 g
- Fat
- 25.8 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Mousse d'abricot aux amandes
No ratings
Mousse à l'abricot
2 Std.
Crémeux au citron et suprêmes d'orange
35 min
Compote à l'orange et crémeux de fromage blanc
1 Std. 25 Min
Fraîcheur de nectarine
25 min
Mousse de kiwi
2 Std. 15 Min
Verrines à l'orange
1j 15 menit
Mousse framboise-noix de coco
2 Std. 15 Min
Mousse aux griottes
2sa 30 dk
Tarte au citron destructurée
20 min
Pannacotta au lemon curd
1 Std. 45 Min
Bavarois à l'abricot
12 godz.