Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 rouleaux de réglisse
- 450 g d'eau
- 1 foie gras de canard cru (400-500 g)
- 2 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 50 g de porto rouge
- 6 figues sèches
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 481 kJ / 115 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 29 g
- Fat
- 37 g
In Collections
Alternative recipes
Risotto de saint-jacques, caramel de mandarine
40 Min
Foie gras de canard
72 Std.
Mousse au chocolat et dentelles à l'orange
3u. 10min
Meringue italienne
30 Min
Mousse au roquefort, poire et gingembre
2 Std. 20 Min
Gravlax de canard aux agrumes
12h 30min
Bouchée croquante à l'abricot
24 Std. 55 Min
Menu gourmand - Foie gras aux fruits secs
13 Std. 15 Min
Chutney de poires
55min
Foie gras d'oie à la truffe
72 Std.
Chutney de pomme, foie gras en croûte de pain d'épices
45 Min
Foie gras aux figues et à l'armagnac
13 godz. 30 min