Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 rouleaux de réglisse
- 450 g d'eau
- 1 foie gras de canard cru (400-500 g)
- 2 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 50 g de porto rouge
- 6 figues sèches
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 481 kJ / 115 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 29 g
- Fat
- 37 g
In Collections
Alternative recipes
Foie gras de canard
72 godz.
Bûche glacée chocolat mandarine
5 Std. 45 Min
Foie gras au piment d'Espelette
72 godz.
Magret de canard aux morilles et sa garniture aux fruits secs
1 godz.
Foie gras aux figues et à l'armagnac
13h 30 min
Foie gras au café et aux pruneaux
1 godz. 35 min
Magret de canard et sa sauce vin et chocolat
40min
Cailles farcies
1h 15 min.
Velouté d'artichaut au foie gras (mise en bouche)
30 min
Œufs de caille en meurette
55 min
Daurade à l'ail
40min
Verrine crème d'asperge verte et mimosa d'asperge aux œufs
1 godz. 45 min