Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 rouleaux de réglisse
- 450 g d'eau
- 1 foie gras de canard cru (400-500 g)
- 2 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 50 g de porto rouge
- 6 figues sèches
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 481 kJ / 115 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 29 g
- Fat
- 37 g
In Collections
Alternative recipes
Foie gras au piment d'Espelette
72h
Pavlova mangue-kiwi
4 Std. 10 Min
Foie gras aux figues et à l'armagnac
13h 30 min
Foie gras de canard
72h
Foie gras au café et aux pruneaux
1sa 35 dk
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72h
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13h 30 min
Ris de veau panés et laqués, mousseline de potimarron à l'amande
12 Std.
Foie gras d'oie à la truffe
72h
Bûche glacée exotique
3 Std. 30 Min
Magret de canard aux châtaignes, sauce aux airelles
55 Min
Langouste au combava
55 Min